Over mij

Hai! Mijn naam is Marloes. In mijn vrije tijd zit mijn telefoon aan mijn handen vastgeplakt om maar op de hoogte te blijven van de nieuwste Facebook & Instagram trends en om de mooiste foto's te spotten ter inspiratie voor mijn eigen werk.

Als ik mijn telefoon niet in mijn handen heb, dan is het wel mijn camera. Daarnaast vind je mij in de sportschool of met mijn hardloopschoenen aan. Eenmaal in de chill-modus plof ik lekker met een dekentje en zak chips – oké en nog een reep chocola… - op de bank, mét een cavia op schoot. Die heb ik namelijk drie stuks als huisgenoot. Kei gezellig om samen mee te Netflixen.

Maar het allerliefst ben ik met fotografie bezig, lekker foto's maken of bewerken. Ik fotografeer al enkele jaren met heel veel plezier in Veghel. 📷 Mijn foto's publiceer ik onder de naam 'Marloeshi Photography'. Ik specialiseer me in het maken van dromerige kinderportretten op locatie en gestylde huisdierenfoto's.

Om tot een resultaat te komen waar we beiden helemaal tevreden mee zijn, overleg ik graag vooraf met welke styling we werken, welke locatie we kiezen en welke attributen we gebruiken. Zo komen we tot een foto waarin de romantische, dromerige sfeer helemaal goed tot zijn recht komt. Het creëren van mooie foto's is iets waar ik erg enthousiast van word. Ik heb er nu al zin in om samen iets moois te maken, tot snel!