Minishoot

Minishoot - €149,-

Een unieke shoot

Ben jij klaar voor de snelle minishoot? Deze shoot is geschikt voor één persoon, duurt 30 minuten en kost €149,-. We gaan fotograferen op een prachtige locatie.

Of je nu in het begin een beetje onwennig bent voor de camera of meteen volop meedoet; we komen altijd thuis met een hoop leuke foto’s om uit te kiezen. Ideaal voor wat nieuwe portretten van je kind, een nieuwe linkedIn foto voor jezelf of een snelle update van je social media.

De twee foto’s kies je zelf uit een online galerij. De gekozen foto’s bewerk ik voor je en deze krijg je digitaal opgestuurd. Zo heb jij fijne herinneringen voor later om naar terug te kijken. Ben jij klaar voor een gezellige fotoshoot die niet te lang duurt?  Lees dan snel verder!

fotograaf Veghel
kinderfotograaf veghel
fotoshoot veghel

Styling & Locatie

kinderfotograaf veghel

Samen bespreken we welke kleding en accessoires we gebruiken bij de fotoshoot. Zo komen we tot een styling die een dromerige en romantische sfeer versterkt. Je mag je eigen kleding meenemen, maar je mag de jurken en rokken uit mijn collectie ook gebruiken. Ik heb enkele schattige jurkjes in kindermaten en een paar sprookjesachtige jurken in maat 36/38. 

Met een jasje of trui aan of uit heb je al snel een nieuwe look, waar niet te veel tijd in gaat zitten.

Ik heb verschillende attributen in mijn kast liggen, waar we gebruik van kunnen maken tijdens de shoot. Denk aan oude camera’s, vintage koffers en schattige mandjes. Vooral voor de allerkleinsten is het fijn om ergens mee bezig te kunnen zijn. 

We gaan prachtige foto’s maken op een mooie buitenlocatie in Veghel. Ik ken mooie veldjes, maar ook bosachtige locaties. Heb je een andere mooie plek gezien? Dan is het geen probleem om daar de shoot te plannen. Stuur mij een e-mail om de mogelijkheden te bespreken.

Alles op een rijtje

Kindershoot Veghel

30 minuten foto’s maken
Een korte sessie voor mensen met weinig tijd of voor kinderen met een korte spanningsboog. We werken snel en efficiënt om tot mooie resultaten te komen.

2 volledig bewerkte foto’s
Je krijgt 2 volledig bewerkte foto’s in hoge resolutie via WeTransfer, zodat je zelf afdrukken kunt maken. De foto’s kies je zelf uit. Meer foto’s afnemen kan tegen een meerprijs per foto.

Locatie in Veghel
In overleg met jou ga ik op zoek naar een geschikte locatie. Misschien vind je foto’s in een veld mooi? Of ga je toch voor foto’s in een bos? Het kan allemaal!

Styling
Ik overleg vooraf met je welke styling past bij het soort foto’s die we gaan maken. Ik heb magische jurkjes in enkele kindermaten en sprookjesachtige jurken in volwassen maten. Er zijn ook kleurige tule rokken in mijn kast te vinden.

In het kort:

  • Voor €149,- boek je jouw plekje
  • 30 minuten fotograferen
  • 2 bewerkte foto’s inbegrepen
  • De foto’s kies je zelf uit
  • Locatie in Veghel

Klaar voor jouw
magische moment?

Wil je weten of jouw voorkeursdatum beschikbaar is?