Deluxe Pakket

Deluxe Pakket

Een magische shoot

Ben jij klaar voor en magische shoot waarbij volop aandacht voor je is? Met het Deluxe pakket gaan we 60 minuten lang lekker naar buiten om te fotograferen op een prachtige locatie. Of je nu in het begin een beetje onwennig bent voor de camera of meteen volop meedoet; we komen altijd thuis met een hoop leuke foto’s. De foto’s kies je zelf uit een online galerij. De gekozen foto’s bewerk ik voor je en deze krijg je digitaal opgestuurd. Zo heb jij fijne herinneringen voor later om naar terug te kijken. Ben jij klaar voor een unieke foto waar je nog lang naar kijkt met veel plezier?  Lees dan snel verder!

fotograaf veghel
Kindershoot Veghel
kinderfotograaf veghel

Styling & Locatie

Fantasy fotoshoot veghel

Samen bespreken we welke kleding en accessoires we bij de fotoshoot gebruiken. Zo komen we tot een styling die een dromerige en romantische sfeer in de foto versterkt. Je mag je eigen kleding meenemen, maar je kunt ook de jurken en rokken uit mijn collectie gebruiken. 

 

In mijn kast liggen diverse attributen die we bij de shoot kunnen gebruiken. Denk aan oude camera’s, vintage koffers en schattige mandjes. Het bijboeken van haar en visagie is mogelijk in overleg.

Heb je zelf een leuk idee voor een fotoshoot of wil je een meer conceptuele foto van jezelf? Ik denk graag met je mee! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

We gaan prachtige foto’s maken op een mooie buitenlocatie in Veghel.
Ik ken mooie veldjes, maar ook bosachtige locaties. Heb je een andere mooie plek gezien? 
Dan is het geen probleem om daar de shoot te plannen. Stuur mij een e-mail om de mogelijkheden te bespreken.

Ben jij klaar voor een magische shoot?

Informeer snel naar jouw voorkeursdatum voor een fotoshoot. 

Klaar voor jouw magische moment?

Boek snel jouw plekje en dan gaan we samen snel op pad!