Personal Branding Shoot

Personal Branding Shoot

Als ondernemer is online zichtbaar zijn ontzettend belangrijk. Tegenwoordig Instagrammen we wat af en besteden we veel tijd op Facebook en LinkedIn om nieuwe connecties te maken en ons bedrijf te laten zien. En naast een sterke copy hoort daar natuurlijk ook sterk beeld bij. 


Social media is niet meer weg te denken uit jouw strategie. Met vele miljoenen dagelijkse gebruikers is het tegenwoordig ook een must zichtbaar te zijn op verschillende kanalen om potentiële klanten warm te maken en huidige klanten warm te houden. Deze platformen zijn allemaal erg visueel ingesteld. Door stockfoto’s prikken mensen zo heen en ze blijven ook niet echt hangen. Jouw volgers, potentiële klanten, willen de persoon achter jouw bedrijf zien. Zo krijgen mensen een beter beeld van jou & je bedrijf en dat zorgt weer voor sympathie. Super belangrijk dus om stockfoto’s links te laten liggen en met eigen, unieke foto’s te werken. Waarom? Zo creëer je een sterker merk en ga je voor herkenbaarheid. Enne, als je er over nadenkt; je hebt eigenlijk overal foto’s nodig. Op je website, social media en eventueel op drukwerk. Het is zó belangrijk zichtbaar te zijn voor je (potentiële) klanten. 


Maak je eigen beeldbank

Hoe fijn is het als je jouw eigen beeldbank kun maken, zodat je lekker een flinke tijd vooruit kunt met toffe foto’s. Nooit meer denken ‘shit, ik heb geen foto om te posten’ of toch maar voor de zoveelste keer die ene (stock) foto hergebruiken. Met eigen foto’s kom en authentieker over, laat je jezelf zien en maak je een betere connectie met jouw volgers, klanten en potentiële klanten. 

fotoshoot personal branding
Een Personal Branding Shoot is hiervoor dé uitkomst!

✅ Brainstormsessie inbegrepen zodat we precies schieten wat jij nodig hebt.
✅ We schieten foto’s voor je website, social media en/of drukwerk. 
 ✅ Je krijgt 20 foto’s, deze kies je zelf uit. Kun je dus even mee vooruit!
✅ Kledingwissels zijn geen probleem!
✅ Deze fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur. 

De foto’s mag je ongelimiteerd gebruiken waarvoor je maar wil en zo lang je maar wil. Flyers? Check. Social media? Check. Foto voor bij een magazinecolumn? Check. 
Dus écht overal voor. Het enige wat je niet mag doen, is de foto’s verkopen. Maar dat is ook alles. 😉 
Naamsvermelding vind ik lief, maar hoeft zeker niet. Ik begrijp dat dat niet altijd past. 

 

In totaal krijg je 20 volledig bewerkte foto’s digitaal geleverd. Handig, daar kun je wel even mee vooruit!  
Je kiest de foto’s zelf uit alle foto’s die zijn gemaakt. Dat mag al direct na de fotoshoot, zodat ik snel kan gaan bewerken. 

Als dat tijdtechnisch niet past, dan kan ik je ook digitaal een overzichtje sturen. No worries.

Samen brainstormen we over welke 
kleding en accessoires – zoals bijvoorbeeld een laptop of notitieblok – we gebruiken bij de fotoshoot. Zo komen we tot een styling die perfect is voor jouw (online) brand. Heb je specifieke foto’s in gedachten? Laat het even weten, dan zorgen we dat we die zeker maken.

 

De foto’s in de serie worden zowel staand als liggend geschoten, ideaal voor gebruik op je tijdlijn of in je Facebook of Instagram Story. 
Hier wordt ook rekening gehouden met een vierkant formaat of ruimte voor tekst als dat gewenst is.

 

Een kledingwissel halverwege de shoot moedig ik aan; zo krijg je lekker gevarieerde resultaten! 

Je kunt al heel simpel ‘wisselen’ met kleding, door bijvoorbeeld een jasje over je outfit aan te doen of snel een ander t-shirt aan te trekken.

 

De shoot vindt plaats op een buitenlocatie in Veghel. Natuurlijk overleggen we wat het beste bij jou en je bedrijf past. 
Een andere locatie 
is uiteraard mogelijk, al komen er dan nog reiskosten bij. Haar en visagie bijboeken is een optie.

 

Tijdens het fotograferen houd ik rekening met de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat we minimaal 1,5 meter afstand houden tot elkaar. 

 

 

Zin om verse content te schieten? 

Boek snel een plekje voor €299,- (exclusief btw) en dan gaan we samen op pad om vette content voor social te schieten!

Mijn naam is Marloes. In mijn vrije tijd zit mijn telefoon aan mijn handen vastgeplakt om maar op de hoogte te blijven van de nieuwste Facebook & Instagram trends en om de mooiste foto’s te spotten ter inspiratie voor mijn eigen werk. Als ik niet aan het fotograferen ben vind je mij in de sportschool of met mijn hardloopschoenen aan. Als ik eenmaal in de chill modus zit plof ik lekker met een dekentje en zak chips – oké en nog een reep chocola… – op de bank, mét een cavia op schoot. Die heb ik namelijk drie stuks als huisgenoot. Kei gezellig om samen mee te Netflixen. 

 
 Maar het allerliefst ben ik met fotografie bezig, lekker foto’s maken of bewerken. Ik fotografeer al enkele jaren met heel veel plezier in Veghel. 📷

Om tot een resultaat te komen waar we beiden helemaal tevreden mee zijn, overleg ik graag vooraf met welke styling we werken, welke locatie we kiezen en welke attributen we gebruiken. Zo komen we tot een foto waarin jouw merk goed tot zijn recht komt. Het creëren van mooie foto’s is iets waar ik erg enthousiast van word. Ik heb er nu al zin in om samen iets moois te maken, tot snel!

fotograaf Veghel

PLAN JOUW KENNISMAKING

Plan een vrijblijvend gesprek om te kijken of we samen krachtige beelden kunnen maken.

Vul onderstaand formulier in en ik stuur je een whatsappje om een telefoongesprek in te plannen. 
 
Tijdens het telefoongesprek bespreken we jouw wensen, wanneer je de shoot zou willen en brainstormen we vast over de locatie en styling.