Magische Mini Shoot

DE FOTOSHOOT

Magische Minishoot kind

✅ Ongeveer 30 minuten shootplezier. Niet te kort, niet te lang. Het blijft dus voor ieder kind leuk.

✅ 2 volledig bewerkte ditigale foto’s (je kiest de foto’s zelf uit) in hoge resolutie om zelf af te drukken.

✅  Fotoshoot op een mooie, groene locatie in Veghel.

✅  De shoot kost slechts €139,-, 2 volledig bewerkte foto’s zitten hierbij inbegrepen.

✅  Ik fotografeer kinderen vanaf 5 jaar.
✅  Deze shoot is geschikt voor één persoon

kinderfotograaf veghel

Over mij

Hoi! Mijn naam is Marloes. In mijn vrije tijd zit mijn telefoon aan mijn handen vastgeplakt om maar op de hoogte te blijven van de nieuwste Facebook & Instagram trends en om de mooiste foto’s te spotten ter inspiratie voor mijn eigen werk. Als ik niet aan het fotograferen ben vind je mij in de sportschool of met mijn hardloopschoenen aan. Als ik eenmaal in de chill modus zit plof ik lekker met een dekentje en zak chips – oké en nog een reep chocola… – op de bank, mét een cavia op schoot. Die heb ik namelijk twee stuks als huisgenoot. Kei gezellig om samen mee te Netflixen. ✨

 
 Maar het allerliefst ben ik met fotografie bezig, lekker foto’s maken of bewerken. Ik fotografeer al enkele jaren met heel veel plezier in Veghel. 📷

Om tot een resultaat te komen waar we beiden helemaal tevreden mee zijn, overleg ik graag vooraf met welke styling we werken, welke locatie we kiezen en welke attributen we gebruiken. Zo komen we tot een foto waarin de romantische, dromerige sfeer helemaal goed tot zijn recht komt. Het creëren van mooie foto’s is iets waar ik erg enthousiast van word. Ik heb er nu al zin in om samen iets moois te maken, tot snel!twee

Wil jij ook een magische shoot voor jouw kind?

Reserveer nu jouw plek

Als je een datum reserveert zit je nergens aan vast. Je betaalt pas nadat de fotoshoot is geweest. 

 

Voor maar 139,- euro krijg jij een magische shoot van 30 minuten met daarbij twee volledig bewerkte foto’s inbegrepen. Deze kies je natuurlijk zelf uit. 

Deze krijg je digitaal in de hoogst mogelijke resolutie per e-mail toegestuurd, zodat je de foto zelf kunt afdrukken. 

 

Vul onderstaand formulier in met jouw voorkeursdatum. Dan stuur ik je een whatsapp bericht of mail ik je, zodat we kunnen overleggen over de exacte tijd, locatie en styling. 

RESERVEER NU JOUW PLEK​

Voor maar 89,- euro krijg jij een magische shoot van 30 minuten met daarbij twee volledig bewerkte foto’s inbegrepen.

Als je een datum reserveert zit je nergens aan vast. Je betaalt pas nadat de fotoshoot is geweest.

Vul onderstaand formulier in met jouw voorkeursdatum.
Dan mail ik je terug, zodat we kunnen overleggen over de tijd, locatie en styling.