Gezinsshoot

Gezinsshoot

Mooie herinneringen

Kinderen groeien zo snel en veranderen elk jaar weer ontzettend veel, maar jij verandert zelf ook! Hoe leuk is het om regelmatig foto’s te laten maken zodat je fijne herinneringen hebt om aan de muur te hangen. Een fotoshoot is later zo waardevol om op terug te kijken en ontzettend leuk om verhalen bij te vertellen en herinneringen mee op te halen. Door een shoot te boeken hoef je in ieder geval nooit één gezinslid te missen bij de foto, omdat hij of zij de foto moet maken. Maak je ook geen zorgen om de styling, de locatie op het poseren. Daar help ik je bij! De gezinsshoot bestaat uit een shoot van maximaal 90 minuten, 10 bewerkte foto’s zitten bij het pakket inbegrepen. Meer weten? Lees snel verder!

familiefotograaf veghel
kinderfotograaf veghel
fotograaf veghel

Styling & Locatie

familiefotograaf veghel

Samen bespreken we welke kleding en accessoires we bij de fotoshoot gebruiken. Zo komen we tot een styling die een dromerige en romantische sfeer in de foto versterkt. Zeker als je met meerdere personen op de foto gaat is het belangrijk af te stemmen welk kleurenpalet er wordt gebruikt, zodat het geen rommeltje wordt in de foto.

In mijn kast liggen diverse attributen die we bij de shoot kunnen gebruiken. Denk aan oude camera’s, vintage koffers en schattige mandjes. Het bijboeken van haar en visagie is mogelijk in overleg.

We gaan samen op pad in de buitenlucht en veel plezier maken. Foto’s kunnen geposeerd zijn of ‘go with the flow’ terwijl jullie lekker aan het spelen zijn of gek met elkaar doen. De shoot duurt maximaal 1,5 uur en er zijn 10 digitale bestanden inbegrepen voor deze prijs. De foto’s kies je zelf uit en je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal in de hoogst mogelijke resolutie, zodat je ze zelf kunt afdrukken.

We gaan foto’s maken op een mooie buitenlocatie in Veghel. Ik ken mooie veldjes, maar ook bosachtige locaties. Heb je een andere mooie plek gezien? Dan is het geen probleem om daar de shoot te plannen. Stuur mij een e-mail om de mogelijkheden te bespreken.

Een shoot boeken

E-mail

Neem via e-mail contact met mij op.

Overleg

We overleggen over de datum, locatie en de gewenste styling en attributen.

Foto's maken!

Yes, tijd om foto's te maken. Klaar voor jouw spotlightmomentje?

Ben jij klaar voor
een magische shoot?

Informeer snel naar jouw voorkeursdatum voor een fotoshoot. 

Klaar om herinneringen
vast te leggen?

Boek snel jouw plekje en dan gaan we samen snel op pad!