Deluxe Pakket

fotograaf veghel
kinderfotograaf veghel
fotograaf veghel

Ben jij klaar voor en magische shoot waarbij volop aandacht voor je is? Het Deluxe Pakket bestaat uit een fotoshoot van 60 minuten.
Je krijgt de vijf allermooiste foto's volledig bewerkt in mijn stijl. De foto's kies je zelf uit. Het bijkopen van foto's is natuurlijk mogelijk.
De foto's ontvang je digitaal via wetransfer in drukwerkformaat en webformaat, zodat je ze zelf kunt afdrukken.

Samen bespreken we welke kleding en accessoires we bij de fotoshoot gebruiken. Zo komen we tot een styling die een dromerige en romantische sfeer in de foto versterkt. Je mag je eigen kleding meenemen, maar je kunt ook de jurken en rokken uit mijn collectie gebruiken. In mijn kast liggen diverse attributen die we bij de shoot kunnen gebruiken. Denk aan oude camera's, vintage koffers en schattige mandjes. Het bijboeken van haar en visagie is mogelijk in overleg.

Heb je zelf een leuk idee voor een fotoshoot of wil je een meer conceptuele foto van jezelf? Ik denk graag met je mee! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

We gaan prachtige foto's maken op een mooie buitenlocatie in Veghel. Heb je een andere mooie plek gezien?
Dan is het geen probleem om daar de shoot te plannen. Stuur mij een e-mail om de mogelijkheden te bespreken.

Ben jij klaar voor een unieke foto waar je nog lang naar kijkt met veel plezier? Boek dan snel een plekje voor € 179,- en dan gaan we samen op pad!

60 minuten shoottijd * je mag props gebruiken * locatie in Veghel * 5 volledig bewerkte foto's * maximaal 2 personen